Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri Karaman’da Başlıyor

Herkes İçin Spor Faaliyetleri kapsamında Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ramazan ayı spor etkinlikleri düzenlenecek.

Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri Karaman’da Başlıyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri Projesi kapsamında Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından voleybol, basketbol, masa tenisi ve futsal branşlarında etkinlikler yapılacak. 11 Haziran-03 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak olan etkinliklerde dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecektir.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje sayesinde Ramazan Ayı’nın da sporla dolu dolu geçeceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Gençlerimize ve ailelerimize sporu sevdirmek amacıyla Ailemle Spor Yapıyorum ve Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri projelerimizi ilimizde hassasiyetle uygulamaya başladık. Ramazan ayı, vatandaşımızın oruçlu olduğu için spor aktivitelerinin en az yapıldığı dönemler oluyor. Fakat il müdürlüğü olarak ramazan ayı boyunca halkımızın spor yapmasını sağlamak amacıyla çeşitli spor branşlarında etkinlikler yapılacaktır” diye konuştu.
Etkinlikler hakkında detaylı bilgi için; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü – Spor Servisi Birimi / Tel: 0338 213 16 61 – Dahili: 7720-7721

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284