Ramazan Etkinlikleri Bu Yil da Kale’de

Karaman Belediyesi Ramazan etkinliklerini bu yil da Karaman Kalesi’nde gerçeklestirecek. Geçtigimiz yil etkinlik boyunca ortalama 120 bin kisinin katildigi Ramazan aksamlari bu yil da muhtesem geçecek.

Ramazan Etkinlikleri Bu Yil da Kale’de

Geçen yil Ramazan etkinliklerine ev sahipligi yapan Karaman Kalesi, bu Ramazan’da da binlerce kisiyi agirlayacak. 30 gün boyunca iftarini yapan vatandaslarimiz, gecenin geri kalan vaktini her gün degisik bir programin yer alacagi Ramazan etkinliklerinde geçirecek. Tiyatro oyunlari, meddah, Kur’an ziyafeti, çesitli gösteriler ile ezgi ve ilahi konserlerinin yer alacagi etkinliklerin yani sira kalenin etrafina kurulacak stantlarda da vatandaslarimiz alis veris yapabilecek.
Konuyla ilgili açiklama yapan Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ramazan ayinin baslayacagi 28 Haziran tarihi ile birlikte etkinliklerin bir ay boyunca Karaman Kalesi’nde yapilacagini söyledi. Baskan Çaliskan açiklamasinda: “Bilindigi üzere Karaman Kalesi 2013 yilinda yaptigimiz çalisma ve düzenlemeyle kötü imajindan kurtuldu. Burayi eski günlerine tekrar geri döndürmek için geçen seneki Ramazan etkinliklerini Kale de düzenledik. Çok da güzel oldu. Her gece binlerce hemsehrimiz Ramazan’in bereketini burada yasadi. Bu yil da etkinliklerimiz Karaman Kalesi’nde yapilacak. Kurulacak stantlar ve birbirinden degerli sanatçilar; ilahi, ezgi ve gösterileriyle Ramazan aksamlarina ayri bir güzellik katacak. Belediye olarak hazirliklarimiz tüm hiziyla sürüyor. Ben simdiden içinde bulundugumuz mübarek üç aylarin ve sonunda erisecegimiz Ramazan’i Serifin Türk Milleti ve Islam Âlemine hayir, bereket ve huzur getirmesini diliyor, tüm Karamanli hemsehrilerimi Karaman Kalesi’ndeki Ramazan etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284