Recep Konuk, “Avrupa Ülkeleri Kendilerine Yakışanı Yapıyor”

Referandum çalışmaları kapsamında Karaman merkeze bağlı Akçaşehir Beldesinde konuşan TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, “Karaman’a yüzde 80 yakışır” dedi. Partililerle birlikte Akçaşehir’de vatandaşlarla buluşan ve Anayasa Değişikliği Paketini halka anlatmaya devam eden Konuk, referandum çalışmalarıyla ilgili yurtdışında yaşanan olaylara da değinerek “Bakanlarımızın konuşmasına bile tahammül edemeyen Avrupa bana göre kendilerine yakışanı yapıyor” dedi. Başkan Recep Konuk, Akçaşehir’i ziyareti sonrası AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve partililerle birlikte AK Parti Karaman Kadın Kolları tarafından organize edilen Kadınlar Günü programına da katılarak referandum çalışmalarına yoğun katılım gösteren kadınlara moral verdi.

Recep Konuk, “Avrupa Ülkeleri Kendilerine Yakışanı Yapıyor”

AK Parti Karaman Milletvekilleri ve teşkilatları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliğine ilişkin referandum çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekilleri, yapılacak anayasa değişikliğiyle ilgili tüm maddeleri vatandaşlara anlatırken ayrıca onları da dinliyor. Çalışmalar kapsamında Karaman Merkeze bağlı Akçaşehir Beldesinde vatandaşlarla buluşan TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve teşkilat mensupları halkın referanduma ve kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten memnundu.
“15 TEMMUZ GECESİ KAZANILAN ZAFER 16 NİSAN’DA SANDIKTA TAÇLANDIRILACAKTIR”
Akçaşehir’de vatandaşlara hitap eden TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Türkiye’nin AK Parti Hükümetleri döneminde 15 yıl boyunca vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini ifade ederek, “İçeride elimiz güçlendikçe, demokrasimiz sağlamlaştıkça, dışarıda kaygı duyanlar, Türkiye’nin yükselişine dur demek isteyenler arttı. FETÖ’yü, PKK’yı, DEAŞ’ı birer maşa olarak üzerimize saldılar. Darbeye yeltenecek kadar fütursuz hale geldiler. Başaramadılar. Başaramazlardı. Çünkü: ‘Korkaklar her gün ölür, cesurlar bir kere!’ Korkaklar kaybetti, cesurlar kazandı. Millet kazandı. 15 Temmuz göstermiştir ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi ekranlarda ifade ettiği gibi, Demokraside Milletin gücü üzerinde güç yoktur, Milletin kararlılığından yüksek bir irade yoktur. Aziz milletimiz darbeye geçit vermeyerek demokratik kazanımlarına sahip çıktı ve vatanını korudu. 15 Temmuz gecesi açılan parantez sandıkta kapanacak, 15 Temmuz gecesi kazanılan zafer 16 Nisan’da sandıkta taçlandırılacaktır” dedi.
“KARAMAN’A YÜZDE 80 YAKIŞIR”
Karaman’a 15 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde 9 Milyar TL’nin üzerinde yatırım yapıldığını hatırlatan Recep Konuk, “Karaman bundan önceki seçimlerde kendisini temsil eden kişilere güçlü destek vermiş ve tüm seçimlerden alnının akıyla çıkmasını bilmiştir ve güçlü destek yatırım olarak hizmet olarak Karaman’ımıza dönmüştür. Yeterli mi elbette değil. Daha fazlası için, ekonomik istikrar ve istikbalimiz için şimdi daha fazla desteğinize ihtiyacımız var. Özelde Karaman genelde ise ülkemiz için daha güçlü Türkiye için bu anayasa değişikliğine ihtiyacımız var. Ben Karamanlı hemşehrilerimize güveniyorum ve Karaman’a yakışır bir desteği vereceğine inancımla Karaman’a yüzde 80 yakışır diyorum” şeklinde konuştu.
“AVRUPA KENDİNE YAKIŞANI YAPIYOR”
Referandum çalışmalarıyla ilgili yurtdışında yaşanan olaylara da değinen TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, “Kendi yurttaşlarıyla buluşmak için Almanya’ya giden Bakanımızın uçağına iniş izni verilmiyor, yine Hollanda’da Türk vatandaşlarımızla bir araya gelmek isteyen hem de bayan Bakanımızın konsolosluğa girişine izin verilmiyor. Bu da yetmezmiş gibi yurttaşlarımıza atlarla ve köpeklerle saldırıda bulunuyorlar. Bakanlarımızın ülkelerinde konuşmasına bile tahammül edemeyen Avrupa bana göre kendilerine yakışanı yapıyor. Türkiye’nin yeniden yapılanmasını, tazelenmesini ve gücüne güç katmasını istemiyorlar. 16 Nisan sonrası Türkiye’nin nasıl güçleneceğini biliyorlar. Biz çok güçlü geliyoruz buna inanın. Referandum sonrası büyük ve güçlü bir ‘EVET’ ile Türkiye artık hiç kimsenin boyunduruğu altına girmeyeceğini göstermiş olacak” dedi.
“KADIN KOLLARIMIZIN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN”
AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Şeker ve partililer, Akçaşehir ziyaretinin ardından AK Parti Karaman Kadın Kolları tarafından organize edilen Dünya Kadınlar Günü programına katılarak, referandum çalışmalarına yoğun katılım gösteren kadınlara moral verdi. 15 Temmuz Şehitleri ve Gazilerinin anıldığı video gösterimi sırasında duygusal anların yaşandığı programda da bir konuşma yapan Başkan Recep Konuk, “AK Parti iktidarları döneminde kadınların eğitimi konusunda Haydi Kızlar Okula, Şartlı Nakit Destekleri, Kız Öğrenci Yurtların Yaygınlaştırılması gibi uygulamaların yanı sıra kadınların iş gücüne katılımını arttırmak, kadınların istihdamlarının teşviki ve kadın girişimciliği için sunulan destekler konusunda kadınlara pozitif ayrımcılık yapılarak önemli gelişmeler sağlanmıştır. Yine AK Parti iktidarları döneminde kadınların sosyal ve siyasi yaşama katılımını arttıran önemli gelişmeler yaşanmış, kadınların parti teşkilatlarından yerel yönetimlere ve Milletvekilliğine kadar her kademede temsilleri artmıştır. Bunların dışında, AK Parti Anayasal ve yasal değişikliklerle başörtüsü başta olmak üzere kadının temel hak ve özgürlüklerini garanti altına alan birçok gelişmeye de imza atmıştır. Tüm bu olumlu gelişmeler yaşanırken özellikle partimiz çatısı altındaki kadın kollarımız da bu gelişmelere yaptıkları çalışmalarla karşılık vermektedir. Önceki dönemlerde yapılan seçimler dâhil referandum çalışmaları kapsamında kadın kollarımızın özverili çalışmaları takdire şayandır. İşte bizler AK Parti olarak Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız, Ana Kademeler, Belediye Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz hep birlikte 16 Nisan’a kadar tüm Karamanlı hemşehrilerimize ulaşarak yapılacak anayasa değişikliğini anlatacağız ve 16 Nisan’da özellikle kadınlarımızın gösterdiği bu özverili çalışmaların karşılığını alacağız. Almak zorundayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284