Rektör Ak'tan Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör Prof. Dr. Namık Ak, YGMAK Makine ve Maya Ambalaj firmalarını ziyaret etti.

Rektör Ak'tan Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında gerçekleştirilen ziyarete Rektör Namık Ak'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin, Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) Koordinatörü Doç. Dr. Selami Balcı, PTTO Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Murat Mayda ile Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Onurhan Gücüş katıldı.

Ziyaret kapsamında ilk olarak YGMAK Makine firmasını gezen Rektör Namık Ak ve beraberindekiler YGMAK Makine Yöneticisi Alper Yiğiter'den firma faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.

KMÜ PTTO ve YGMAK Makine arasında imzalanan protokol sonrası gerçekleşen ziyarette firmayı yerinde inceleyen Rektör Namık Ak, birlikte yürütülecek projeler üzerine firma yetkilileri ile bir süre sohbet etti.

Rektör Namık Ak ve beraberindekiler daha sonra Maya Ambalaj Basım ve Dış Tic. Ltd. Şirketini ziyaret etti. Firma Yetkilileri Serdar Tülen ve Hakan Tavukçuoğlu, Rektör Namık Ak'a ambalajlama esnasında kullandıkları ürünler hakkında bilgi vererek, geri kazanılabilen hammadde sayesinde ürettikleri ambalajlarla çevre ve insan sağlığına önem verdiklerini belirttiler.

Ziyaret, üretim tesisinin gezilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284