Rektör Akgül Mardin’de

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül Mardin Valiliği ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yı makamlarında ziyaret etti.

Rektör Akgül Mardin’de

Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Mardin Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti. Rektör Akgül, Vali Yaman’ın tarihi ve kültürel özellikleriyle eşsiz bir şehir olan Mardin için yapmış olduğu hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirterek misafirperverlikleri, ilgi ve alakaları için Vali Yaman’a şükranlarını sundu. Mardin Valisi Mustafa Yaman ise Rektör Akgül’ün bölgeyi temasları kapsamında gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.
Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yı da makamında ziyaret eden Rektör Akgül üniversitelerin ortak çalışma alanları üzerine sohbet ettiler. Rektör Akgül ve Rektör Ağırakça ziyarette Medeniyetler Diyarı Mardin ile Türk Dili’nin Başkenti Karaman arasındaki bağın güçlendirilmesi üzerine sohbet ettiler. Ziyaret Rektör Ağırakça’nın ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirtmesi, Rektör Akgül’ün de misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etmesiyle son buldu. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284