Rektör Akgül’den Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri kapsamında beş farklı kuruluşu ziyaret etti.

Rektör Akgül’den Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

Ziyaretlerine Önder İmam Hatipliler Derneği ile başlayan ve sırasıyla Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye Gençlik Vakfı’nı ziyaret eden Rektör Akgül’ün son durağı ise Cihannüma Derneği oldu.
Rektör Akgül, ziyaretlerinde kuruluşların temsilcileri ile birebir görüşmeler gerçekleştirerek kuruluşların faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Sivil toplum kuruluşlarının toplumda önemli görevler üstlendiğine dikkat çeken Rektör Akgül, “Sivil toplum kuruluşları, toplumsal sorunların çözümlenmesinde devletimiz ve halkımız arasında önemli bir görev bir köprü görmektedirler. Gönüllülük esasına dayalı olarak görev yapan bu güzide kuruluşlarımız modern toplumların en önemli gelişmişlik göstergelerinden birisi olmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile topluma karşı sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar. Böylesine önemli bir görevi başarı ile sürdüren tüm sivil toplum kuruluşlarımızı tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284