Rektör Akgül’den Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezine Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı ve aynı zamanda 24. Dönem Ankara Milletvekili olan Ülker Güzel’i ziyaret etti.

Rektör Akgül’den Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezine Ziyaret

Rektör Akgül ile Başkan Güzel, ziyarette mart ayında vefat eden eşi Eski Bakanlardan Merhum Hasan Celal Güzel’in merkez için yapmış olduğu çalışmalar ve geleceğe dönük projeleri üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Başkan Ülker Güzel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KMÜ Kütüphanesine merhum eşi Hasan Celal Güzel’in kaleminden çıkan ve Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi bünyesinde toplanan çok sayıda eser bağışında bulundu.

Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi’nin eğitim ile ilgili projelerine Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak her zaman destek vereceklerini dile getiren Rektör Akgül ise “Merhum Hasan Celal Güzel’in emekleriyle oluşturulan kitap arşivinden üniversitemiz kütüphanesine çok önemli eserlerin bağışlanması bizim için oldukça anlamlı ve güzel bir hediye oldu. Ülker Güzel hanımefendiye bu anlamlı bağışı için teşekkür ediyor, merhum eşi Hasan Celal Güzel’i bir kez daha rahmetle anıyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284