Rektör Gavgalı, Akademisyenlerle Buluştu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektör Gavgalı, Akademisyenlerle Buluştu

Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı'nın başkanlığında gerçekleştirilen KMÜ Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’na Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Mercan, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda akademisyenlerin taleplerini dinleyen Rektör Gavgalı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin şehrin gelişimi noktasındaki lokomotif olma görevini önümüzdeki dönemde daha da çok hissettireceğini belirtti.

"Bilimsel bilginin üretimi ve öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları temel önceliğimizdir"

Akademik kurul toplantısında konuşan Prof. Dr. Mehmet Gavgalı KMÜ'nün genç bir üniversite olmasının yanında çok değerli bir geleneğe de sahip olduğunun altını çizdi. Birlik ve beraberlik içerisinde oluşturulacak sinerjiyle üniversitenin bilime daha çok katkı yapacağına inandığını belirten Rektör Gavgalı "Bilimsel araştırma faaliyetleri yaparak toplumu doğru ve objektif bilgilerle aydınlatmak üniversitemizin en önemli görevlerinden biridir. Bugüne kadar birçok önemli faaliyetin yürütüldüğü Edebiyat Fakültemizin tüm bölümlerinde bilginin üretimi noktasındaki ilerleyişin hızlanarak süreceğine inanıyorum. Bunun yanı sıra geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin iyi bir eğitimle donanımlı bireyler olarak yetişmesi de temel önceliğimizdir." ifadelerini kullandı.

Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanlarının birimleriyle ilgili detaylı bilgilendirme yaptığı toplantı, Rektör Gavgalı’nın alanlarında başarı elde eden akademisyenlere teşekkür belgelerini vermesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284