Rektör Gökmen, Karyad’in Konugu Oldu

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin Kasim ayi ögrenci toplantisi geçtigimiz hafta sonu yogun katilimla gerçeklestirildi

Rektör Gökmen, Karyad’in Konugu Oldu

Dernek tarafindan her ay düzenli olarak yapilan ve Ankara’da çesitli üniversitelerde okuyan Karamanli ögrencilerin katildigi toplantiya konuk olarak davet edilen Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve 80 civarinda ögrenci katildi.
18 Kasim Pazar günü yapilan toplantida Rektör Gökmen, ögrencilere hitaben güzel vecize sözler ve siirler ile baslayan konusmasini “Insana deger vermek” basligi ile sürdürdü.
“Ne kadar yasayacagimizi bilemeyiz, ancak nasil yasayacagimizi biz belirleriz” diyen Gökmen, basariya giden yolda neler yapilmasi gerektigi konusunda örneklerle etkileyici ve kalici bir konusma yapti ve gösterilen ilgi için ögrencilerimize ve bu güzel organizasyon için dernegimiz yönetimine tesekkür etti.
Dernek Baskani Veli Bozkir, “Ögrencilerimize hitap etmek üzere Karaman’dan gelen Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’e Dernegimiz ve ögrencilerimiz adina sonsuz tesekkürlerimizi sunariz” diyerek günün anisina hediye takdim etti.
Toplanti ögrencilere verilen yemegin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284