Rektör Gökmen’den, Keskin’e Ziyaret

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Ahmet Hasim Keskin’i makaminda ziyaret etti.

Rektör Gökmen’den, Keskin’e Ziyaret

Ziyarette Rektör Gökmen Tarimsal faaliyetlerin ülke kalkinmasinin temel tasi olduguna deginerek tarimsal üretimde yüksek verim ve kalitenin belirli bir bilgi birikimi ile tarim teknolojilerinin birlikte kullanilmasi sonucu elde edilebilecegine vurgu yapti. Dünyada gelismis olarak tanimlanan ülkelerin öncelikle bilimsel çalismalar ve teknolojileri çiftçi ile bulusturabildigi ölçüde refah seviyelerini yükselttiklerini ifade ederek, bu faaliyetlerde üniversiteler ile üreticinin bulusturulmasi noktasinda Il Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürlügünün çok önemli bir görev üstlendigini, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi olarak her zaman isbirligine hazir olduklarini söyledi.
Il Müdürü Keskin ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, ilimiz tariminin daha ileri noktalara tasinmasinda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi isbirligi ile yapilabilecek bilimsel çalismalarin önemli katkilar yapacagina dikkat çekti.
Il Müdürü Keskin, Rektör Gökmen ile Karaman tarimi hakkinda görüs alisverisinde bulunarak üniversite ile birlikte projeler hazirlanarak hayata geçirilebilecegini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284