Rektör Gökmen’den Vali Tapsız’a Veda Ziyareti

Vali Süleyman Tapsız, 2008 yılında ilk ataması yapılan ve 2012 yılında tekrar seçilerek iki dönem ilimizde görev yapan ve bu yıl görev süresi dolan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i veda ziyareti kapsamında makamında kabul etti.

Rektör Gökmen’den Vali Tapsız’a Veda Ziyareti

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Tapsız, iki dönemdir görev yaptığı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin çehresini değiştiren yeniliklere ve çalışmalara imza atması nedeniyle Sabri Gökmen’e teşekkür ederek, ilimize kazandırdığı eserlerle Gökmen’in üniversite öğrencileri ve Karaman halkının gönlünde ayrı bir yer edindiğini söyledi.

Üniversitenin sosyal ve kültürel anlamda Türkiye’nin aranan ve saygın üniversiteleri arasında yer almasını sağlamak, kaliteli ve çağdaş eğitimin gerekliliklerini yerine getirerek üniversitemizi bilimsel çalışmalarıyla ön plana çıkarabilmek için çalışan Prof. Dr. Sabri Gökmen’e bundan sonraki hayatında başarılar dileyen Vali Tapsız, Gökmen’e ailesiyle birlikte ömür boyu huzurlu ve mutlu bir yaşam diledi.

Yaklaşık 6 aydır birlikte görev yaptığı Vali Tapsız’a verdiği desteklerden ve kendisine yönelik ifade ettiği güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Sabri Gökmen, iki dönemdir görev yaptığı Karaman’ın ve Karaman halkının hayatında özel bir yeri olduğunu söyledi. Görev yaptıkları dönem içerisinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin gerek ülkemizde ve gerekse yurtdışında aranan ve saygın bir üniversite konumuna getirebilmenin mücadelesini verdiklerini söyleyen Gökmen, gönül dünyamızda ayrı bir yeri olan Türkçe’nin başkenti ve kadim şehir Karaman’ı ve Karaman halkını hiçbir zaman unutmayacaklarını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284