Röntgen Teknisyeni Kazada Hayatini Kaybetti

Mersin’in Silifke ilçesinde asiri yagislar nedeniyle meydana gelen kazada ilimiz Devlet Hastanesi’nde Röntgen Teknisyeni olarak görev yapan Halil Çinar hayatini kaybetti.

Röntgen Teknisyeni Kazada Hayatini Kaybetti

Edinilen bilgiye göre, kaza Mersin Silifke ilçesi Orkaören mahallesi Yedi Inler mevkiinde meydana geldi. Karaman’dan Silifke’ye gelen Halil Çinar (37) yönetimindeki 70 DY 152 plakali otomobil ile Silifke’den Konya’ya çimento tasiyan Mustafa G. yönetimindeki 42 DRK 18 plakali çimento yüklü tir çarpisti. Kazada otomobil sürüsü Halil Çinar, araç içine sikisarak olay yerinde hayatini kaybetti.
Olay yerine 112 Acil Servis Ambulansi, Jandarma ve Trafik Polisi ekipleri geldi. Jandarma olasi kazalarin önlenmesi amaciyla yolda genis güvenlik önlemleri aldi.
Olay yerinde Silifke Cumhuriyet Savciliginin incelemelerinin ardindan araç içine sikisan Halil Çinar’in cansiz bedeni Silifke Belediye Arama Kurtarma ekibi tarafindan kurtarildi. Kazada hayatini kaybeden Halil Çinar, Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Kazaya karisan tir soförü Mustafa G. ise Jandarma ekipleri tarafindan göz altina alindi.
Çimento yüklü tirin sürücü Mustafa G. yaptigi açiklamada, “Asiri yagmur vardi. Taksi karsidan gelirken baktim direkt benim üzerime geliyor. Ben saga kaçtim o geldi, ben kaçtim o geldi. Sag taraftan gelip benim aracin altina girdi. Ben yagmur yagdigi için çok yavastim. Yagmurda çok süratli geldigi için aracini kaydirdi ve bana çarpti” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284