Rotterdam Larende Vakfi’nda Hemseriler Bulustu

Saglik alaninda hizmet vermek üzere 5 yil evvel kurulan A.D.O. Thuiszorg, saglik sorunu sebebiyle kendi isini göremeyen kisilere sosyal ve kültürel alanlarda yardimci olmak için olusturdugu Larende Vakfi’nda Karamanli hemserilerimiz bulustu.

Rotterdam Larende Vakfi’nda Hemseriler Bulustu

Rotterdam’in yanisira Vlaardingen, Schiedam, Utrecht, Amsterdam, Lahey vs. kentlerden hemserilerimizin ilgi gösterdigi ‘Sohbet ve Istisare Aksami’ amacina ulasti.
Aslen Suduragi beldesinden olan A.D.O. Thuiszorg – Larende Vakfi sahibi Neset Ayhan, Karamanli hemserilerimizle biraraya gelerek istisarelerde bulunmak ve hos bir aksam geçirmek için bu programi organize ettiklerini söyledi.
Misafirlere hitaben kisa bir konusma yapan A.D.O. Zorg – Larende Vakfi sahibi hemserimiz Neset Ayhan, “Larende Vakfi salonunda araliksiz hizmet götürdügümüz insanimiza, eglence, sohbet aksamlari, yemek-çay bulusmalari, bilgilendirme günleri tertip ediyoruz. Biz arzu ettik ki, bugün davet ettigimiz siz degerli dostlarimizin, vakfimizi yakinen tanimasini saglamak. Böyle bir kurumun varligindan sizlerin vasitasiyla diger insanlarimizin da haberdar olmasini saglamak istedik. Larende Vakfi, insanlarimiza haftanin 7 günü hizmet veriyor. Bizim için öncelik; hizmet verdigimiz insanlarin memnuniyetidir.” ifadelerini kullandi.
Larende Vakfi’ndaki davete istirak eden Karamanli bazi hemserilerimiz; ADO Zorg kurumunun böylesi güzel, anlamli ve sevap merkezli hizmet veriyor olmasindan son derece memnuniyet duyduklarini söylediler.
Ayda bir tekrarlanmasi planlanan ‘Sohbet ve Istisare Aksami’nin çok önemli oldugu ve gelecek toplantilara daha fazla katilimin saglanmasi gerektigi ifade edildi.
Hollanda, Türkiye ve Karaman gündeminin ele alindigi aksamda konuklara çigköfte ikram edildi. Yaklasik 3 saat süren program, çay esliginde yapilan sohbetle sona erdi.
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
Rotterdam / Hollanda
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284