Rotterdam MÜSİAD’tan Karaman’a Ziyaret

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Rotterdam şubesi, üyeleriyle düzenlediği kahvaltı programında yeni yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı ve Kasım ayında Türkiye’ye gerçekleştirecek olduğu gezi programını açıkladı.

Rotterdam MÜSİAD’tan Karaman’a Ziyaret

Rotterdam Oba Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı tanıtım toplantısına Müsiad Hollanda Başkanı Ali Bekdur, kurucu başkanlar ve yönetim kurulu, üyeler ve basın mensupları katıldı.

Müsiad Rotterdam başkanlığını hemşerimiz Ali Kondu’dan devralan yine hemşerimiz kurucu başkan Mustafa Duyar yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Müsiad Rotterdam’ın şuana kadar başkanlığını yürüten Ali Kondu, yoğunluğundan dolayı görevi devam ettiremeyeceğini belirtti ve dolayısıyla yine bayrağı biz devraldık. Ali beye bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere Müsiad Hollanda 1994 senesinde kuruldu. Zaman içerisinde çok önemli etkinliklere ve projelere imza atıldı. Müsiad genel merkezin direktifleri doğrultusunda geçen yıldan itibaren Hollanda 4 bölgede yapılanmaya gitti. Müsiad Rotterdam, Müsiad Amsterdam, Müsiad Den Haag ve Müsiad Utrecht şeklinde. Amsterdam Müsiad geçtiğimiz Aralık ayında açılmıştı. Nasip olursa, 2 Aralık 2017 tarihinde de Rotterdam, Den Haag ve Utrecht Müsiad şubelerimiz resmi olarak açılış yapacaktır. Şimdiden bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Öte yandan nasip olursa Kasım ayı içinde Türkiye’ye üyelerimize yönelik iş gezisi organize ediyoruz. Gezimiz Karaman, Aksaray, Nevşehir, Kayseri ve son olarak ta İstanbul Müsiad ziyareti şeklinde olacak. Amacımız, buradaki işadamı üyelerimizi Türkiye’deki yatırım olanaklarını yerinde görmelerini ve çevre edinmelerini sağlamak. Aynı zamanda da Türkiye’deki yatırımcılarımızı Hollanda’ya teşvik etmek. Buradan Rotterdam Genç Müsiad başkanımız Elif Cansu Kaba kardeşimizi sizlere tanıtmak istiyorum. Bizler çalışmalarımızı sürdürürken, zaman hızla akıp gidiyor. Gençlerimizin önünü açmak, onlarla tecrübelerimizi paylaşmak, onların genç fikir ve düşüncelerinden faydalanmak istiyoruz.”

Başkan Mustafa Duyar, “Şu anda Rotterdam Müsiad olarak 40 üyemiz mevcut. Amsterdam’ın ise 100 üyesi var. Yeni yıla kadar üye sayımızı 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Den Haag ve Utrecht şubeleri ile bu sayı ilk etapta 250, daha sonraki zamanlarda ise 4 şube ile toplamda 500 üyeye ulaşmak” şeklinde açıklamada bulundu.

Rotterdam Genç Müsiad Başkanı Elif Cansu Kaba, “Başkanımız Mustafa Duyar başta olmak üzere Müsiad üyelerine bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Müsiad Hollanda bugüne kadar çok güzel işlere imza atmış bizde inşallah Rotterdam Genç Müsiad olarak bundan sonra önemli projelere imza atarız. Bunun için çalışmalara şimdiden başladık.” dedi.

Rotterdam Müsiad Yönetimi:

Başkan                                                          :Mustafa Duyar

Başkan vekili                                                 :Bekir Karakoç

Başkan yardımcıları                                      :Ali Kondu, Recep Boylu

Teşkilatlanma başkanı                                   :İlhami Gülmüş

Teşkilatlanma başkan yardımcısı                  :Mustafa Ateş

Muhasip                                                         :Yağmur Çiçek

Muhasip yardımcısı                                       :Mehmet Sarı

Sekreter                                                         :Halil İleri

Genç Musiad Rotterdam başkanı                  :Elif Cansu Kaba

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284