Rus Yatirimcilardan Karaman`a Dev Yatirim

Ilimizde yapacaklari yatirim için incelemelerde bulunmak üzere Karaman’a gelen Rus yatirimcilar Vali Murat Koca’yi ziyaret ettiler.

Rus Yatirimcilardan Karaman`a Dev Yatirim

Ziyarete Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskanvekili Süreyya Peker, Rus yatirimcilar Alexander Kisil ve Natalia Zagarof katildi.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskan vekili Süreyya Peker ve Rus yatirimcilar ziyaret sirasinda Organize Sanayi Bölgesinde 41 bin metrekarelik alana kuracaklari süt ve süt ürünleri fabrikasi ve büyükbas hayvan çiftligi hakkinda Vali Koca'ya bilgi verdi.
Vali Murat Koca, ziyarette Rus yatirimcilari Karaman'da görmekten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Karaman'in ekonomik yapisi ve Organize Sanayi Bölgesi hakkinda bilgi verdi. Yatirim yönünden Karaman'in önemli bir potansiyele sahip oldugunu ifade eden Vali Koca, ilimize yapilacak olan bu yatirimin, Karaman ve Karaman halki için hayirlara vesile olmasini diledi.
Vali Koca konusmasinin devaminda ilimizde kurulacak olan süt ve süt ürünleri fabrikasi ile büyükbas hayvan çiftligi için Rus yatirim heyetine tesekkür ederek, valilik olarak gereken her türlü destegi vermeye hazir olduklarini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284