Saadet Partisi Konya’da Büyük Misir Mitingi Düzenliyor

Saadet Partisi Il Baskani Saban Sahin, 17 Agustos Cumartesi günü Misir’da yasanan olaylar nedeniyle Konya’da Büyük Misir Mitingi düzenlenecegini söyledi.

Saadet Partisi Konya’da Büyük Misir Mitingi Düzenliyor

Sahin, “Misir’da darbecilerin kendi halkina karsi yaptigi katliami siddetle kiniyoruz. Bu sebeple, 17 Agustos Cumartesi günü saat 17.00’da Konya – Hükümet meydaninda “BÜYÜK MISIR MITINGI” ne istirak edecegiz. Parti binasi önünden Cumartesi günü saat 15.30’da otobüs kaldirilacaktir. Mitinge katilacaklar 0537 370 03 45 nolu telofonla irtibata geçerek bildirebilirler” dedi.
Sahin, “Islam cografyasi tarihte esi benzeri görülmemis isgal, zulüm ve katliamlarla karsi karsiyadir. Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Sudan, Arakan, Dogu Türkistan derken simdi de MISIR büyük bir kaosa dogru sürüklenmektedir. Milli Görüs, zulme hiçbir zaman sessiz kalmamis, daima mazlumlarin yaninda onlarin sesi ve kurulacak olan Yeni Bir Dünya’nin öncüsü olmustur. Bu sebeple; kendimiz için, milletimiz için, MISIR için ve tüm Dünya mazlumlari için 17 Agustos Cumartesi günü saat 17.00’da Konya – Hükümet meydaninda “BÜYÜK MISIR MITINGI” gerçeklestirecegiz. Malumunuz oldugu üzere 6 Eylül 1980 tarihinde gerçeklestirdigimiz “ Büyük Kudüs Mitingi” büyük tesirler meydana getirmisti. Simdi de yine Konya’da “Büyük Misir Mitingi” ile insallah Türkiye’nin sesini en güçlü sekilde haykirarak büyük tesirler uyandiracagiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284