Saçlı Ailesinin Acı Günü

Aslen Boyalı Köyü'nden olan ve Alişahane Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 12 yaşındaki Muammer Saçlı geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında hayatını kaybetti.

Saçlı Ailesinin Acı Günü

18 Kasım 2019 Pazartesi günü evde bulunduğu esnada bayılan küçük Muammer Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken burada kalbinin durduğu tespit edildi. Uzman doktorlar tarafından müdahale edilerek hayata döndürülen Muammer daha sonra ambulansla Konya'ya sevki esnasında hayatını kaybetti.  Vergi Dairesi emekli memurlarından Muammer Saçlı’nın torunu,  Ahmet Saçlı’nın oğlu olan 12 yaşındaki Muammer Saçlı'nın ani ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen Muammer Saçlı'nın cenazesi 19 Kasım 2019 Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığına defnedildi. 

Karaman'ın Sesi ve KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televiyonu olarak küçük Muammer'e Allah'tan rahmet, Saçlı Ailesi başta olmak üzere, eğitim camiası ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284