Saglicakla Kal Projesi Herkesi Memnun Etti

Bu yil 3’üncüsü düzenlenen ve farkli okullarin ögrencilerinin hastane içine gönüllü olarak faaliyetlerde bulunduklari Saglicakla Kal Projesinin kapanis töreni yapildi.

Saglicakla Kal Projesi Herkesi Memnun Etti

12 Haziran 2014 tarihinde Karaman Devlet Hastanesinde gerçeklestirilen programa; Vali Murat Koca, Garnizon Komutani J.Kd. Alb. Mustafa Akis, Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi, Ayranci Kaymakami ve Il Özel Idaresi Genel Sekreter Vekili Erkan Isa Erat, daire müdürleri ile ögrenciler katildi.
Protokol konusmalariyla baslayan Saglicakla Kal Projesi kapanis töreni, proje çalisma sunumu, projeye katilan ögrencilerin görüsleri, önerileri ve duygularini sundugu paylasimlar ile devam etti. Güzel Sanatlar Lisesi ögrencilerinin müzik dinletisinin ardindan Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan projede faaliyet gösteren okul yöneticileri ile ögrencilere tesekkür belgeleri ve plaketleri verildi.
Vali Murat Koca, kapanis konusmasinda projede emegi geçen herkese tesekkür ederek, Saglicakla Kal Projesi uygulamasinin 2014 yili için bittigini ifade etti. Fakat “Saglicakla Kalmaya Devam” edecegiz diyerek, projenin gelecek yillarda da devam edecegini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284