Saglik Sektörünün Verimliligi Masaya Yatirildi

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi bünyesinde gerçeklestirilen Aylik Verimlilik toplantisinin ilki hastane yöneticilerinin ve Genel Sekreterlikte görev yapan personelin katilimiyla yapildi.

 Saglik Sektörünün Verimliligi Masaya Yatirildi

Toplantiya Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanoglu, Tibbi Hizmetler Baskani Op. Dr. M. Nihat Atabek, Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Rahmi Fesçekoglu ile sekreterlikte çalisan uzmanlar ve saglik personeli katildi.

Toplantida Genel Sekreterlige bagli olarak hizmet veren saglik tesislerinde yapilan idari ve mali çalismalar, hastanelerin fiziki kosullari, tibbi cihaz gereksinimleri ve personel ihtiyaç durumlari hastane idarecilerinin sunumlari ile dile getirildi.
Ilk sunumu Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoglu yaparken, bu hafta ve önümüzdeki günlerde yapilmasi gereken bütün çalismalari not aldi. Daha sonra Ermenek Devlet Hastanesi Idari ve Mali Isler Müdürü Seyit Ayan ve Saglik Hizmetleri Bakim Müdürü Sevim Baran, Ermenek’te yapim asamasinda olan ek bina ile ilgili gelismeleri, verilen saglik hizmetlerini ve yapacaklari çalismalar hakkinda görüslerini bildirdiler. Son olarak da; Karaman Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dt. Iskender Kahraman, Agiz ve Dis Sagligi Merkezi ile ilgili tüm verileri sunumunda anlatarak brifing verdi.
Yapilan sunumlarda; karsilasilan sorunlar ve hastanelerde görülen aksakliklar için karsilikli fikir alisverisi yapilarak çözüm önerileri sunuldu. Uzun ve kisa vadede yapilacak olan plan ve projeler netlestirilerek, iyilestirme ve eksikliklerin giderilmesi için ikinci verimlilik toplantisina kadar süre tanindi. Bu ayki çalismalarin neticesinde Ermenek Devlet Hastanesi, zor kosullara ragmen saglik hizmetlerini aksatmadan yürüttükleri, özverili çalistiklari ve ayrica en güzel sunumu hazirladiklari için Genel Sekreterlik tarafindan “Ayin Hastanesi” seçildi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284