Saglikli Beslenme Konferansi Begenildi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi tarafindan Saglikli Beslenme konulu konferans düzenlendi.

 Saglikli Beslenme Konferansi Begenildi

Mümine Hatun Kültür Merkezi’ndeki konferansa konusmaci olarak katilan Diyetisyen Serap Incedal, saglikli bir yasam için uyulmasi gereken beslenme kurallari hakkinda Karamanli hanimlara bilgiler verdi. Konferans öncesi açilis konusmasi yapan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Karaman Kent Konseyi bünyesinde olusturulan çalisma guruplarinin sosyal sorumluluk adina gerçeklestirdigi faaliyetlerinden bahsederek, farkli konularda seminer, konferans ve söylesi türü programlarin devam edecegini sözlerine ekledi.

Diyetisyen Incedal verdigi bilgilerde, yeterli ve dengeli beslenme için ögün düzenine ve yenilip içilen her gidaya dikkat edilmesi gerektigine, günlük alinmasi gereken kalori miktari ve meyve-sebze tüketiminin önemine degindi. Hanimlardan günde en az 2 litre su içmeye özen göstermelerini isteyen Incedal, saglikli bir yasam için alinmasi gereken besin guruplarini tanitti ve sürekli ayni gidalarin tüketilmemesine vurgu yapti.
Konferansin sonunda katilimcilara süt ikram edilirken, Diyetisyen Serap Incedal, konusmasinin ardindan hanimlarin sorularini yanitladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284