Şair Şaşma’ya 6 Yeni Ödül Daha

İlimizde edebiyat alanında adından sıkça söz ettiren ve Türk edebiyatının ödül rekortmeni olarak tanınan Şair -Yazar İbrahim Şaşma’ya ülkemizin dört bir tarafından adeta ödül yağıyor. 

Şair Şaşma’ya 6 Yeni Ödül Daha

Şaşma’ya son bir ay içerisinde altı ayrı yarışmadan başarı ödülleri geldi. Ordu ili Kumru Belediye Başkanlığınca ulusal düzeyde düzenlenen 15 Temmuz konulu şiir yarışmasında şairimiz ikincilik ödülüne layık görülürken, Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Anadolu temalı şiir yarışmasında şairimiz Anadolu Dokunuşları isimli şiiri ile mansiyon ödülüne layık görüldü. Nevşehir ili Hacıbektaş İlçesi tarafından 54.Ulusal 28.Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan öykü yarışması sonucunda da başarıya imza atan yazarımız Geyikler Susuz Bugün İsimli eseri ile üçüncülük ödülüne layık görüldü. Şaşma’ya bir ödülde İstanbul’da faaliyet gösteren Cumba Kültür ve Sanat Platformundan geldi.

1. Cumba Kültür ve Sanat Platformu tarafından düzenlenen Şiir ve Öykü Yarışmasında Karamanlı şairimiz Kadın isimli şiiriyle üçüncülük ödülüne layık görüldü. Ayrıca Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Homeros Şiir yarışmasında şairimizin Bornova Şehrengizi isimli eseri jüri tarafından Övgüye Değer olarak nitelendirildi. Son olarak Sağlık Sen Genel Merkezin tarafından düzenlenen Anı Yarışmasında ise yazarımız Teslimiyet isimli eseri ile Karaman’a ikincilik ödülünü taşımış oldu.

Şair ve yazar İbrahim Şaşma’yı ilimize taşımış olduğu bu ödülleri ve şehrimizi farklı platformlarda başarı ile temsil etmesi adına tebrik ediyoruz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284