Sami Özdag, Anadolu’nun En Etkin 50 Is Insani Arasinda

Türkiye`nin önde gelen ekonomi dergilerinden Ekonomist son bes yilda iki kez yaptigi `Anadolu`nun En Etkin 50 Is Insani` çalismasini yeniledi. Istanbul, Ankara ve Izmir disindaki illeri kapsayan listede son dönemlerdeki yatirimlariyla ve sivil toplum kuruluslarindaki etkinligiyle sivrilen isimler de listede kendisine yer buldu.

Sami Özdag, Anadolu’nun En Etkin 50 Is Insani Arasinda

Listede 2012 yilinda 450 milyon liralik cirosu ve 2 bin çalisaniyla Saray Holding Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag, 40. sirada yer aldi.
Derginin 2011 yilinda yaptigi arastirmada ise Simsek Bisküvi Yönetim Kurulu üyesi Erol Simsek 47. sirada yer almisti.
Anadolu'nun en etkin is adami siralamasinin zirvesinde 2012 cirosu 4,3 milyar TL olan Gaziantepli is adami Abdülkadir Konukoglu var. Ikinci sirada ise Kayseri merkezli sirketiyle adindan çokça söz ettiren Mustafa Boydak var. Son dönemde yurt disi yatirimlarina da agirlik veren sirketin 2012 cirosu 5.6 milyar TL ve sirketin toplam çalisan sayisi 13 bin..
Ekonomist dergisi tarafindan ilk kez 2008 yilinda genis bir arastirma ile yayinlanan ‘Anadolu’nun En Etkin 50 Insani’ büyük ilgi görmüstü. Üç yil aradan sonra bunu bir kez daha arastiran Ekonomist dergisi ‘Anadolu’nun En Etkin 50 Insani’ni bir kez daha sayfalarina tasiyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284