Sampiyon Bisikletçiler Ödüllendirildi

Alanya Sezon Açilisi Yol Yarislarinda sampiyon olan bisikletçiler Vali Murat Koca’yi ziyaret etti.

Sampiyon Bisikletçiler Ödüllendirildi

Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarete; Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Antrenör Baris Ünlü ve sampiyon bisikletçiler Semra Yetis ile Kader Sahin katildi.
Vali Murat Koca, Alanya’da yapilan bisiklet yarislarinda kategorilerinde elde ettikleri basarili sonuçlarla Karaman’in yüzünü güldüren sampiyon sporculari tek tek kutlayarak bundan sonraki sampiyonalarda da kendilerinden ayni basarili sonuçlari beklediklerini söyledi. Sportif anlamda Karaman’in daha iyi noktalara gelmesi için Valilik olarak gereken her türlü destegi vermeye hazir olduklarini söyleyen Vali Koca, tarihi ve dogal güzellikleriyle ön plana çikan Karaman’in elde edilen sportif basarilarla birlikte Türkiye ölçeginde hak ettigi konumu elde edecegine olan inancini belirtti. Vali Koca daha sonra sporculari çeyrek altinla ödüllendirerek basarilarinin devamini diledi.
Karamanli bisikletçiler olarak elde edilen bu basarinin bir tesadüf olmadigini belirten sampiyon sporcular ise, ekip olarak sampiyonaya çok iyi çok iyi hazirlandiklarini ve bunun sonucunda da bu basarili sonuçlarin elde edildigini belirttiler. Bundan sonra düzenlenecek olan sampiyona ve organizasyonlarda daha iyi sonuçlar elde ederek Karaman’in sportif anlamda da zirveye tasimak istediklerini belirten sporcular, Vali Koca’ya verdigi desteklerden dolayi tesekkür ettiler.
Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programinda yer alan Alanya Sezon Açilisi Yol Yarislari 27 Ocak – 01 Subat 2015 tarihlerinde Alanya’da yapilmis, 68 km yol yarislari büyük bayanlar ve 34 km kriteryum yarislari büyük bayanlar kategorisinde Türkiye sampiyonlugunu elde ederken, Yine 68 km yol yarislari genç bayanlarda ise Kader Sahin Türkiye sampiyonu olarak büyük bir basariya imza atmislardi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284