Sampiyon Bisikletçilerden Sultanoglu’na Ziyaret

Denizli`de düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi’nda dereceye giren bisiklet sporculari Karaman Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Sampiyon Bisikletçilerden Sultanoglu’na Ziyaret

 Il Müdürü Asim Sultanoglu’na sporcular ve basarilari hakkinda bilgi veren Bisiklet Takim Antrenörü Baris Ünlü, “Sporcularimizdan sampiyonada Türkiye birincisi olan Selver Sezer Fatih Anadolu Lisesinde, Aybike Ünlü TOBB Fen Lisesinde, Saliha Sezer Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde, Fatma Sezer ise Kazimkarabekir Çok Programli Lisesinde ögrenim görmektedir. 2012- 2013 yillarinda da takim olarak Türkiye birincisi olan Yildiz Bayan Bisiklet Takimi sporcularindan Selver Sezer ve Aybüke Ünlü, Antalya Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezinde çalismalarini sürdürüyor. Ayrica basarili sporcular 15-17 Temmuz’da Sakarya Arifiye’de yapilacak olan Türkiye Geneli Yol Yarislarinda ilimizi temsil edecekler” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu sporculari tebrik ederek, kendilerini milli sporcu olarak görmek istediklerini bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284