Sampiyon Sporcular Vali Koca’yi Ziyaret Etti

21 – 23 Agustos 2014 tarihlerinde Trabzon’da yapilan 2. Avrupa Gençler Isitme Engelliler Atletizm Sampiyonasinda Avrupa Ikincisi olan Mustafa Özer ile 7 – 10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya’da yapilan Türkiye Minikler Taekwondo Sampiyonasinda 57 kg’da birinci olan Tunahan Kozan ve antrenörleri Vali Murat Koca’yi Makaminda ziyaret etti.

 Sampiyon Sporcular Vali Koca’yi Ziyaret Etti

11 Eylül 2014 tarihinde gerçeklesen ziyarete;  Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür V. Ihsan Mintas, Isitme Engelliler Dernegi Baskani Ali Semiz, Milli Takim Atletizm Antrenörü Murat Yurdadön, Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can, sampiyon sporcular Mustafa Özer ile Tunahan Kozan katildi.

21 – 23 Agustos 2014 tarihlerinde Trabzon’da yapilan ve 15 ülkenin katildigi 2. Avrupa Gençler Isitme Engelliler Atletizm Sampiyonasinda Karaman Isitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Mustafa Özer 5000 metre kategorisinde 17,25 dakikalik derecesiyle Avrupa ikincisi oldu. Sampiyonada 3 altin, 12 gümüs, 12 bronz madalya kazanan Türkiye ise takim halinde üçüncü oldu.
7 – 10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya’da yapilan Türkiye Minikler Taekwondo Sampiyonasinda ise Karaman Il Özel Idaresi Spor Kulübü sporcusu Tunahan Kozan 57 kg’da Türkiye sampiyonu oldu.
Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarette sporcularin antrenörleri gerçeklestirilen sampiyonalar hakkinda Vali Murat Koca’ya bilgi verdiler. Vali Murat Koca ise Ilimizi 2. Avrupa Gençler Isitme Engelliler Atletizm Sampiyonasinda ve Türkiye Minikler Taekwondo Sampiyonasinda basariyla temsil eden sporculari tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi. Vali Koca, Ilimizdeki spor alaninda bu basarilarin artmasi için Valilik olarak her zaman sporcularin destekçileri olacagini belirterek basarili sporculari altinla ödüllendirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284