Samur: Medas Sariveliler’de Sinifta Kaldi

Geçtigimiz hafta sonu ilimizi etkisi altina alan kar yagisi Sariveliler’de hayati felç edecek sekilde etkili olurken, ilçede yogun kar yagisi nedeniyle elektrik direklerinin devrilmesi sonucu 2 gün boyunca elektrikler kesilmisti.

Samur: Medas Sariveliler’de Sinifta Kaldi
Ilçe halki, MEDAS’in yaz aylarinda gerekli bakim ve onarimi gerektigi sekilde yapmamasindan dolayi, ilçe merkezinde ve köylerinde yogun kar yagisi nedeni ile elektrik direkleri yikildigini ve bu nedenle ilçenin karanliga büründügünü ileri sürdüler.
Kaloriferli evlerde yasayanlarin sogukta kaldiklarini belirten vatandaslar, ilçe merkezi ve köylerde yasanan bu aksakliklarin son üç yildir daha çok arttigini ve elektrik ve elektronik cihazlarinin zarar görmesinden dolayi magdur olduklarini söylediler.
Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur “Son yillarda ilçemizde yasanan elektrik kesintilerinden halkimiz maddi ve manevi magdur olmuslardir. Son olarak 4 gün geçmesine ragmen ilçe merkezi ve bazi köylerimizde elektrikler kismen hala yok. Belediye olarak MEDAS ekiplerine araç, gereç gibi tüm destegi sagladik. Sonuç olarak sorumlularin bu olumsuzluklardan ders çikarmalarini ve çözüm üretmelerini istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284