Samur’dan KGRT’ye Ziyaret

Ilimize bagli Sariveliler ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, düzenledigi basin toplantisi sonrasinda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Samur’dan KGRT’ye Ziyaret

Ziyaretleri sirasinda KGRT’ye de ugrayan Samur, “Karacaoglan sevgi ve hosgörünün sembolü. Bizde o hosgörü diyarindan Yunus’un diyarina hosgörüyle geldik. Biz bu kültürleri yasatip gelecek nesillere aktarmaliyiz. Bizde Sariveliler belediye baskani olarak halkimiza hizmet etme gayreti içerisinde çalisiyoruz. Ülkemizin birligini ve dirligini önemsiyoruz. Her düsünceye saygi duyacagiz. Ama ülkenin birliginde de tek bilek, tek yürek olacagiz. Bunu önemsemek lazim. Ülkemizin gelecegi için hepimizin ayni kuyuya tas atmasi lazim. KGRT televizyonu Karaman’da, ülkemizde önemli bir misyonu yerine getiriyor. Bizim, sesimiz, tercümanimiz oluyor. Basin bizim için önemlidir. Bir elin nesi var, iki elin sesi var mantigiyla hep birlikte hareket etmeliyiz” dedi.
KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’da, “Bizde sizlerin çalismalarini karsiliksiz vatandasimiza aktariyoruz. Zaten burasi onun için kuruldu. Hiçbir siyasi görüs farkliligi gözetmiyoruz. Kim kapimizi çalar, çalismalarini anlatirsa bizde Karaman halkina sunuyoruz. Sizlerin çalismalarinizi da yakindan takip ediyor ve takdir ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284