Sanayi Kavşağı Yeniden Düzenleniyor

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edilecek.

Sanayi Kavşağı Yeniden Düzenleniyor

Karaman Belediyesi geçtiğimiz yıl yapımına başladığı ve Ocak ayı içerisinde trafiğe açtığı Doğukışla ve Zembilli köprülü kavşağından sonra, yeni bir köprülü kavşağı daha Karaman'ın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Sanayi (Bisikletli) Kavşak üzerinde kavşak düzenleme ve köprü yapım çalışmalarına başlanacak. Yeni köprülü kavşağın 13 Şubat 2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Şehrin en önemli güzergâhlarını birleştiren Sanayi Kavşağını yeniden düzenliyoruz. Bu noktada uygulayacak olduğumuz köprülü kavşak projemizle, kavşak üzerinde yaşanabilecek istenmeyen kazaları en aza indirgemeyi hedefliyoruz. İhale sürecinin tamamlanmasının hemen ardından çalışmalarımız başlayacak. Yeni köprülü kavşak projesi Karamanımıza hayırlı olsun" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284