Sanayi Köprülü Kavşağı Trafiğe Açılıyor

Karaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen köprülü kavşak projelerinden birisi daha hizmete sunuluyor. Sanayi Köprülü Kavşağı bu hafta sonu trafiğe açılıyor.

Sanayi Köprülü Kavşağı Trafiğe Açılıyor

Karaman'ın en önemli güzergâhlarından Alparslan Türkeş Bulvarı, İbrahim Öktem Caddesi(Üniversite Yolu) ve Atatürk Caddesi’nin kesiştiği nokta üzerinde yapımına başlanan Sanayi Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Ekiplerin son düzenlemelerini yaptığı köprülü kavşak bu hafta sonu trafiğe açılacak.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki Karaman Madeni Tornacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Özbay ile birlikte, son düzenlemelerin yapıldığı Sanayi Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Sanayi kavşağı üzerindeki araç trafiğini rahatlatacak olan köprülü kavşağın bu hafta trafiğe açılacağını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu açıklamalarda bulundu; " Karaman ölçeğindeki illerle kıyaslama yaptığımız zaman ulaşım yatırımlarında ortalamanın üzerinde bir performans sergiliyoruz. Baktığımız zaman bu noktada çok yoğun araç trafiği bulunmakta. Günlük yaklaşık 8- 10 bin araç bu kavşak üzerinden geçmekte. Sanayi Köprülü Kavşağı bulunduğu noktada trafiği daha güvenli hale getirecek."

Başkan Çalışkan; "Yatırım ve Hizmetlerimizde Milletimizin ihtiyaçları Birinci Önceliğimizdir"

İncelemeler sonunda küçük sanayi esnafından bölge ile ilgili gelen talepleri dinleyen Başkan Çalışkan şöyle konuştu; " Yaptığımız bütün yatırım ve hizmetlerde milletimizin ihtiyaçları ve talepleri bizim birinci önceliğimizdir. Bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Teknik konuları ve yasal prosedürleri de göz önünde bulundurarak hukuki çerçevede planlamalarımızı yapıyoruz. Bu noktada Sanayi Köprülü Kavşağı ve diğer bütün yatırımlarımızda önce vatandaşlarımızın menfaatlerini gözetiyor, sonra hukuki çerçevede de hizmet veriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında bölge esnafımızın ticarethanelerine kolay ve rahat ulaşım sağlayarak, istenmeyen herhangi bir kazaya da neden olmayacak şekilde köprülü kavşağı Karamanımızın hizmetine sunacağız." dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
hemseri
hemseri - 6 yıl Önce

Şu kavşakları bırakın da biraz da çalışmayan trene bakın...!

SIRADAKİ HABER

banner284