Saray Bisküvi Kadinlara Enerji Verdi

Güçlü, dinamik ve yenilikçi bisküvi markasi Saray Bisküvi, Enerji Verimliligi Dernegi’nin gerçeklestirdigi Enerji Hanim toplantilarinda katilimcilarla bulustu. Firma, gerçeklestirdigi düzenli katilimlarla enerji verimliligini artirma projelerine verdigi destegi sürdürüyor.

Saray Bisküvi Kadinlara Enerji Verdi

Dogaya saygiyi ilke edinen Saray Bisküvi, 25 ve 26 Kasim tarihlerinde Enerji Verimliligi Dernegi tarafindan gerçeklestirilen Enerji Hanim Projesi için düzenlenen toplantilara proje destek sponsorlarindan biri olarak katildi. Usak ve Isparta’da gerçeklestirilen etkinliklerde katilimcilarla bulusan Türkiye’nin sevilen bisküvi markasi Saray, bu konudaki duyarliligini gösterdi.
Enerji Verimliligi Dernegi, düzenledigi Enerji Hanim toplantilari ile ev hanimlarini enerji tüketimi konusunda bilgilendirmeyi hedefliyor. Bu amaçla teknik arastirmalar yapan ve arastirmalarini kamuoyu ile paylasan dernek, çesitli sponsorlarla adini daha genis kitlelere ulastirmayi hedefliyor. Aralik 2012’de tanitimi yapilan Enerji Hanim Projesi kapsaminda 21 ilde düzenlenen egitimler ile 34 bin kadina ulasildi. Basta evlerde olmak üzere kadinlarimizin enerjiyi verimli kullanmayi ögrenmesi ve bu yolla önce ev ekonomisine, ardindan ülke ekonomisine katki saglanmasi hedefiyle toplantilar düzenleyen Enerji Verimliligi Dernegi, proje ile ayni zamanda yilda 4 milyar TL tasarruf etmeyi hedefliyor. Saray Bisküvi, toplam 17 ilde subesi bulunan Enerji Verimliligi Dernegi’nin, Enerji Hanim Projesi’nde 2015 yili basindan beri destek sponsoru olarak yer aliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284