Sarıbaş “Hayallerinize Can Veren Renkler İçin Üretiyoruz”

Berber Mahmut’un evlatları olarak bilinen Muhammet ve Kadir Sarıbaş tarafından kurulan ve Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren JEWEL Boya üretimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sarıbaş “Hayallerinize Can Veren Renkler İçin Üretiyoruz”

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ilk üretim yerlerini yine Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan başka bir mekâna aktardıklarını belirten işletme yetkilisi Muhammet Sarıbaş “Bünyemizde bulundurduğumuz dış cephe boyası, dış cephe astarı, plastik boya, şeffaf astar, silikonlu boya, tavan boyası, dönüşüm astarı, sentetik, sanayi yol çizgi boyaları, brüt beton astarı, grenli boya, akrilik macun, alçı astarı ürün gruplarıyla sadece Karaman değil ülke genelinde bayiler aracılığıyla satışlarımız devam ediyor. Bünyemizde bulunan laboratuvarımızda müşteriye özel renk çalışmaları, proje bazlı çalışmalarda kalite ve renk standardı gibi birçok konuda müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özel üretimler de yapmaktayız.” dedi.

Üretim kapasitelerinin artması nedeniyle Karaman Organize Sanayi Bölgesinde daha büyük bir yerleşkede üretim yapmaya devam ettiklerini belirten Sarıbaş kaliteyi doğru zamanda doğru fiyat ile sunduklarını söyledi. Günlük 15 ton boya üretimi yaptıklarını belirten Sarıbaş açıklamasında “Müşterilerimizin inşaat tadilatlarında daha rahat bir bütçe oluşturmaları adına artan fiyatlara inat kampanyalar düzenleyip masraflı süreçlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bize güvenen ve tercihlerini bizden yana kullanan müşterilerimize özel tavan boyaları yılsonuna kadar 150 lira. Vatandaşlarımız Askerlik şubesi eski musalla civarında bulunan fabrika satış mağazamızda fabrikamızda üretilen boya çeşitlerini bulabilir ya da https://jewelboya.com.tr/anasayfa internet sitesinden bizimle iletişime geçebilirler.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284