Sariveliler 7. Karacaoglan ve Yayla Senligi Sona Erdi

Karaman`in Sariveliler ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Karacaoglan ve Yayla Senlikleri`nin 7`ncisi yapildi.

Sariveliler 7. Karacaoglan ve Yayla Senligi Sona Erdi

Senlige, Sariveliler Kaymakami Ömer Faruk Ilhan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskan Yardimcisi Hasim Yanar, MHP Karaman Il Baskani Ismet Hatipoglu, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, ilçe ve belde belediye baskanlari ile çok sayida vatandas katildi. Senlikler protokol üyeleri tarafindan Sariveliler Belediyesi'ne alinan yeni araçlarin hizmete sokulmasiyla basladi. Protokol üyeleri daha sonra düzenlenen “Bayraga Saygi” yürüyüsüne katilarak buradan törenin yapilacagi Anit Meydani’na geçti.
Törende konusan Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, göreve geldikleri günden buyana Sariveliler’e yaptiklari hizmetleri tek tek anlatarak, “Karacoglan diyari Taseli platosu; Sariveliler'in çileli insanlarinin yasadigi, devletine ve milletine bagli, özü sözü bir, eli nasirli insanlarin helalinden kazandigi, ürettigi, tükettigi bir cografyadir. Bunun için burada yasayan insanlarimiza ne kadar deger verilse azdir" dedi. BBP Genel Baskan Yardimcisi Hasim Yanar ise, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur’un yaptigi çalismalarla basarili bir belediye baskani oldugunu söyledi.
Konusmalarin ardindan Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, Sariveliler Kaymakami Ömer Faruk Ilhan’a bir tesekkür plaketi verirken, belediye tarafindan sünnet ettirilen 54 çocuga da çesitli hediyeler verdi. Senlik, havai fisek gösterisi ve düzenlenen Mustafa Yildizdogan konseriyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284