Sariveliler Belediyesi’nde Istisare Ve Bilgilendirme Toplantisi

Ilimize bagli Sariveliler Belediyesi`nde her ay düzenli olarak yapilan Personel Istisare ve Bilgilendirme toplantisinin Eylül ayi toplantisi Belediye Baskani Hayri Samur Baskanliginda yapildi.

Sariveliler Belediyesi’nde Istisare Ve Bilgilendirme Toplantisi
Belediye toplanti salonunda gerçeklesen toplantiya belediye bünyesinde çesitli görevlerde çalisan memur, isçi ve sözlesmeli personel katildi. Toplantida belediyenin faaliyetleri ele alinarak önümüzdeki süreçte planlanan çalismalar, projeler hakkinda bilgilendirmeler yapilarak, birim amirleri ve personelin sorunlari dinlendi. Belediye Baskani Hayri Samur, burada yaptigi konusmada, "Hizmet ve sorumluluk bilincinde iletisimin çok önemli oldugunu, belediyeye gelen tüm vatandaslarin memnun bir sekilde belediyeden ayrilmalari için dikkat edilmesi gerektigini, vatandas ayrimi yapmadan her vatandasa esit sekilde yardimci olunmasi gerektigini vurguladi. Bu noktada kanunsuz hiçbir is yapilmayacak ama vatandasin memnuniyeti dikkate alinacak diyen Baskan Samur, vatandasin sorunlari ve sikintilarinin giderilmesi için her personel çaba sarf etmeli, vatandas ile iç içe olmali. Yüzünüz her zaman vatandasa dönük olsun. Memnuniyet duyulan bir belediye olacagiz. Belediyenin isi hizmet anlaminda iyi yürümeli. Sariveliler Belediyesi olarak yaptigimiz vatandas odakli hizmetlerde mesafe kat ettik. Bu kapsamda bütün personele ilçemize ve belediyemize yapmis olduklari katkilardan dolayi tesekkür ederim" diye konustu.
Daha önce proje kapsaminda olmayan, ilçenin Adiller Mahallesi'nde kanalizasyon alt yapi çalismasinin tamamlandigini ve evlere sebeke baglantilarinin yapilma asamasina gelindigini ifade eden Baskan Samur, "Önümüzün kis ayi olmasi münasebeti ile önümüzdeki iki ayin iyi degerlendirilmesi gerekir. Su arklari, istinat duvari çalismalarinin hizla bitirilmesi yönünde yetkilere talimat verildi" dedi. Baskan Samur, toplantinin sonunda, belediyede çalisan memur ve isçi personele, Ramazan ayinin bereketine emek vermek ve fedakarlik yaparak sagladiklari katkilardan dolayi tesekkür belgesi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284