Sariveliler Belediyesi’nden 2 Bin Kisiye Iftar

Ilimize bagli Sariveliler Ilçe Belediyesi tarafindan verilen iftar yemegi sehit yakinlari ve gaziler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, sivil toplum kurulusu temsilcileri, esnaflar, muhtarlar ve vatandaslari kurulan iftar sofrasinda bulusturdu.

Sariveliler Belediyesi’nden 2 Bin Kisiye Iftar

Anit alaninda gerçeklestirilen 2 bin kisilik iftar yemegine ilçe halki yogun ilgi gösterirken yemege Sariveliler Kaymakami Ali Öner, Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Seker, Basyayla Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu, AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Ilçe Müftüsü Fatih Yildiz’da katildi.
Siraya girip yemegini alan Milletvekilleri Konuk, Seker ve Belediye Baskani Samur vatandaslarla birlikte iftar yapti.
Iftar yemegi sonrasi konusma yapan Belediye Baskani Hayri Samur; “Öncelikle tutmus oldugumuz oruçlari, yapmis oldugumuz ibadetlerimizi Cenab-i Hak kabul etsin. Bu sene iftar yemegi programini geçtigimiz yillara göre biraz farkli düsündük. Dolayisiyla su anda vatandaslarimizla burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynasmamiza vesile olmasi anlaminda hem de birlik ve beraberligimizin sergilenmesi anlaminda önemli iftarlardan birisidir. Davetimize icap eden Kaymakamimiza, Milletvekillerimize ve bütün konuklarimiza tesekkür ederim” dedi.
Daha sonra söz alan Milletvekilleri Recep Seker ve Recep Konuk, birlik ve beraberlik mesaji vererek, böyle bir açik hava iftar sofrasinda halkla kendilerini bir araya getiren Belediye Baskani Samur’a tesekkür ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284