Sariveliler Belediyesi`nden Kaymakam Ilhan’a Veda Yemegi

Karaman’in Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, Sariveliler’de yaklasik bir yildir görev yapan ve Bitlis Vali Yardimciligi görevine atanan Kaymakam Ömer Faruk Ilhan için veda yemegi verdi.

 Sariveliler Belediyesi`nden Kaymakam Ilhan’a Veda Yemegi

Gençlik ve Spor Kulübü Lokalinde düzenlenen veda yemegine, Kaymakam Ömer Faruk Ilhan, Ermenek Kaymakami Eyyüp Güngör, Basyayla Kaymakami Mehmet Halis Aydin, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, Göktepe Belediye Baskani Osman Talay, daire amirleri, kaymakamlik çalisanlari, siyasi parti ilçe temsilcileri ile il genel meclis üyeleri ve sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.

Veda yemeginde bir konusma yapan Belediye Baskani Hayri Samur, “Sayin Kaymakamimizi hüzünlü bir sekilde ugurluyoruz. Birlikte görev yaptigimiz süre içinde tam bir uyum içinde çalistik. Hizmet için görev süreleri içerisinde Sariveliler’e her türlü destegi saglayan Sayin Kaymakamimiza her zaman kapimiz ve gönlümüz açiktir. Ilçemize yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür eder, bundan sonraki görevinde basarilar dilerim” dedi.
Sariveliler’in güzel seyleri hak ettigini dile getiren Kaymakam Ömer Faruk Ilhan ise, “Sariveliler’e hizmet etmek için bütün kurumlarla tam bir uyum içinde görev yapmaya çalistim. Belediye Baskanimizin ev sahipliginde onuruma verilen veda yemegi vesilesi ile toplandik. Yemegi düzenleyen Belediye Baskanimiza ve davete icabet eden herkese tesekkür ederim” diye konustu.
Yemegin sonunda Belediye Baskani Hayri Samur, Sariveliler’e yaptigi hizmetlerden dolayi Kaymakam Ömer Faruk Ilhan’a tesekkür plaketi verdi. Bu arada Sariveliler Kaymakamligina atanan Yozgat-Saraykent Kaymakami Ali Öner’in önümüzdeki günlerde görevine baslayacagi ögrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284