Sariveliler Belediyesinden Ögretmenler Günü’ne Özel Yemek

Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, 24 Kasim Ögretmenler Gününde Merkez ve Köy Okullarinda görev yapan ögretmenler ve esleri onuruna canli müzik esliginde muhtesem bir aksam yemegi programi düzenledi.

Sariveliler Belediyesinden Ögretmenler Günü’ne Özel Yemek

24 Kasim Ögretmenler Gününe özel, Sariveliler Belediyesi Yemekhanesinde düzenlenen yemek programina; Ilçe Kaymakami Ali Öner, Garnizon Komutani Sedat Türk, Belediye Baskani Hayri Samur, Emniyet Amiri Ahmet Sagcan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Musa Dalkilinç, Halk Bankasi Müdürü Irfan Çalap, ögretmenler ve esleri katildi.
Böylesi anlamli bir günde bir araya gelmekten son derece mutlu oldugunu ifade ederek, yemege katilanlara çiçek takdim eden, Belediye Baskani Samur, duygu ve düsüncelerini su sözlerle ifade etti:
“Ögretmenlik insanlik tarihinin en anlamli ve ölümsüz meslegidir. Siz degerli Ögretmenlerin Ögrencilerinize özveriyle ve sevgiyle bilgilerinizi paylastiginizi onlari gelecek nesillere en iyi sekilde hazirladiginizi görmekteyiz. Egitim her seyin temel tasidir. Cehaletin düsmanidir. Sariveliler Belediyesi olarak egitime her zaman elimizden geldigi kadar katkida bulunmaktayiz, bundan sonrada katkida bulunmaya devam edecegiz. Bu vesileyle, Basögretmen Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere bütün ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Gününü kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum. Türk egitimine yillarini vermis emekli ögretmenlerimize de saglik, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatini kaybeden bütün egitim camiasi çalisanlarini ve ögretmenlerimizi de rahmetle, saygiyla ve sükranla aniyorum” seklinde konustu.
Ilçe Kaymakami Ali Öner ise ögretmenlerin toplumlari gelecege hazirlayan gerçek mimarlar oldugunu ifade edip tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284