Sarıveliler İlçesinde Köy Ve Mahalle Muhtarları İle Ayrı Ayrı Toplantı Yapıldı

Sarıveliler ilçesine ziyarette bulunan Vali Fahri Meral, Sarıveliler ilçesi köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdi.

Sarıveliler İlçesinde Köy Ve Mahalle Muhtarları İle Ayrı Ayrı Toplantı Yapıldı

04 Ekim 2018 Perşembe günü Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Vali Meral, ilk olarak köy muhtarları ile bir araya geldi. Daha sonra mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Meral, gerçekleştirilen her iki toplantıda tek tek söz verdiği muhtarların bölgelerinde ve mahallelerinde yaşadıkları sıkıntılar ve çözümüne yönelik taleplerini dinledi.

İlçenin mevcut genel durumunun ele alındığı toplantıda, içme ve sulama suyu sorunun çözülmesi, ilçede sportif faaliyetlerin yapılabileceği alanların kazandırılması, eğitim ve sağlık alanında yaşanan sıkıntıların giderilmesi, mahalle içi köy yollarının parke taşı ile döşenerek mahallelere park yapılması, tarım sera alanlarının durumu ve bölgeyi ekonomik anlamda canlandırması beklenen seracılığın geliştirilmesi, elektrik hatlarının değiştirilmesi, mahallelerin kanalizasyon alt yapısının güçlendirilmesi, çevresel atıklar gibi konular ele alındı.

İlgili kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantının sonunda Vali Meral, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerin yerinde değerlendirilmesinin yaşanan sorunların yerinde ve zamanında çözülmesi noktasında önemli olduğunu belirtti.

Köy ve mahalle muhtarları da sorun ve taleplerini dile getirebildikleri böyle bir toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Fahri Meral’e teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen toplantıya başkanlık eden Fahri Meral’in yanı sıra Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Çalık, il özel idaresi yetkilileri, ilçe müdürleri, Sarıveliler il genel meclis üyeleri ve 8 köy muhtarıyla 19 mahalle muhtarı katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284