Sariveliler Kaymakami Öner’den Basarili Sporculara Ödül

Karaman`in Sariveliler Ilçe Kaymakami Ali Öner, satranç yildizlar il birinciligi yarismasinda basari elde eden sporculari ödüllendirdi.

Sariveliler Kaymakami Öner’den Basarili Sporculara Ödül

26, 27 ve 28 Aralik 2014 tarihinde Karaman’da yapilan satranç yildizlar il birinciligi sampiyonasinda 13 ve 14 yas guruplarinda mücadele eden Sariveliler Göktepe Yatili Bölge Ortaokulu birincilik ve ikincilikle döndü. 14 yas gurubunda Sariveliler Göktepe Yatili Bölge Ortaokulu ögrencisi Seyda Sule Musluk birinci olurken, Sultan Dilek ikinci, 13 yas gurubunda ise Ayse Çelebi ikinci oldu. Basarili sporculari Sariveliler Kaymakami Ali Öner makaminda kabul ederek çesitli ödüller verdi. Ögrencilerle sohbet eden Kaymakam Öner, satranci çok sevdigini, satrancin düsünme üzerine bir oyun oldugunu ve kendisinin de ögrencilik yillarinda bu tarz turnuvalara katildigini belirtti.
Bir okulun akademik basarisini sosyal ve kültürel alanda elde edilecek basarilarin perçinledigini belirten Öner, basta Ilçe Mili Egitim Müdürü Musa Dalkiliç, Okul Müdürü Ergin Tasdemir olmak üzere emegi geçen bütün ögretmenlere tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284