Sariveliler’de “Baskanin Kizi” Filminin Çekimleri Yapildi

Karaman’in Sariveliler Ilçesinde “Baskanin Kizi” adli filmin çekimleri yapildi.

Sariveliler’de “Baskanin Kizi” Filminin Çekimleri Yapildi

Yapimciligini Gün Medya ve Tam Film Yapim’in üstlendigi, senaryo ve yönetmenligini Banu Kaptanoglulari’nin yaptigi “Baskanin Kizi” adli filmin çekimleri Sariveliler ilçesinde yapildi. Iki belediye baskani arasindaki siyasi çekismeyi konu alan filmde, belediye baskaninin kizinin yasadigi dramatik ask hikayesini konu aliyor. Filmin basrollerini Türk sinemasinin ünlü sanatçilarindan Yilmaz Köksal, Yalçin Dümer, Murat Soydan, Bahar Öztan'in yaninda, Sevgi Avcioglu, Erçag Çaliskan, Baki Özcan, Ege Sarp ve Hasan Denizyaran gibi gelecek vadeden genç sinema sanatçilari paylasti. Filmin yönetmeni Banu Kaptanogullari, çekimi yapilan film hakkinda bilgi verirken, Sariveliler’in muhtesem dogasi ve essiz manzarasiyla tam bir film platosu oldugunu belirtti. Böyle dogal bir güzellige sahip olan ilçenin sinema için essiz bir ortam oldugunu belirten Kaptanogullari, “Ülkemizde böyle güzelliklerin var oldugunu görmemiz ve dogal güzellikleri ile Sariveliler’in sicakkanli insanlarini tanimis olmamiz bizler için ayri onur vesilesidir” dedi.
Sariveliler Kaymakamligi ve Belediyesinin öncülügü ve destekleri ile çekimi yapilan filmde bazi sahneler Sariveliler Belediyesi’nde gerçeklestirildi. Bazi yardimci rollerde Sariveliler halki tarafindan paylasildi. Film çekimlerinin tamamlanmasi üzerine Sariveliler Belediye Baskani Sayin Hayri Samur’u makaminda ziyaret eden film ekibi, kendilerine kucak açan ve her türlü destegi veren Sariveliler Ilçe Kaymakami Ömer Faruk Ilhan basta olmak üzere Belediye Baskani Hayri Samur’a ve belediye personeline tesekkür etti. “Baskanin Kizi” filminin ekibini makaminda kabul eden Belediye Baskani Hayri Samur, “Sariveliler’de böyle özgün bir filmin çekimini yapan ekibi, sanatçilari misafir etmekten onur duydugumu ifade etmek isterim. Bir belediye baskani olarak ilçemizin sosyal ve kültürel yönden gelismesine ve tanitimina katki saglayacak her türlü sanatsal etkinlige daima destek vermek ve ev sahipligi yapmak bizler için bir görevdir, ayrica bir zevktir. Ben sizlerin huzurunda, basta Ilçe Kaymakamimiz Sayin Ömer Faruk Ilhan’a katkilari için tesekkür ediyor, sizleri aramizda görmekten büyük mutluluk duydugumu tekrar ifade etmek istiyorum. Sizlere ilçemizin tanitimina verdiginiz katkilardan dolayi ayrica sükranlarimi sunuyorum” seklinde konustu.
Yapilan konusmalardan sonra Baskan Samur, günün anisina film ekibine Sariveliler’in tanitimina yaptiklari katkidan dolayi birer tesekkür plaket takdim etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284