Sariveliler’de Içme Suyu Ihalesinde Sona Gelindi

Karaman’in Sariveliler ilçesinde içme suyu sorununu sona erdirmek için belediye tarafindan 2013 yilinda projesi hazirlanan ve SUKAP programi kapsaminda baslanilacak olan içme suyu ihalesinde sona gelindi.

Sariveliler’de Içme Suyu Ihalesinde Sona Gelindi

Içme suyu insaati yapim ihalesi ile ilgili Iller Bankasi Genel Müdürlügü ve Iller Bankasi Konya Bölge Müdürlügü Teknik personelleri Sariveliler’e gelerek Belediye Baskani Hayri Samur’u makaminda ziyaret etti. Gerçeklesen ziyarette Belediye Baskani Samur ile içme suyu insaati yapimi hakkinda fikir alisverisinde bulunup, arazide ve proje üzerinde çalisma yaptilar. Alt yapi alaninda suyun temel bir yer tuttugunu vurgulayan Belediye Baskani Hayri Samur, ilçenin alt yapi sorunlarinin çözümü konusunda somut adimlar attiklarini kaydederken, bu kapsamda da isale hatlari, sebekeler ve depolarin degisimine çok büyük önem verdiklerini ifade etti.
Baslatilan içme suyu insaatin yapim ihalesinin 2014 yili içeresinde Iller Bankasi tarafindan yapilacagini belirten Samur, proje sayesinde Sariveliler’de 50 yil gibi çok uzun bir süre içme suyu ile ilgili hiçbir sikinti yasanmayacagini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284