Sariveliler’de TOKI Konutlari Teslim Edilmeye Basladi

Ilimize bagli Sariveliler ilçesine Toplu Konut Idaresi (TOKI) tarafindan yaptirilan 96 konut hak sahiplerine telim edilmeye baslandi.

Sariveliler’de TOKI Konutlari Teslim Edilmeye Basladi
Daha önce kuralari çekilen dairelerin anahtarlari hak sahiplerine tek tek teslim edilirken, dairelerini gezen ailelerin sevincine Belediye Baskani Hayri Samur’da ortak oldu. Ailelerle birlikte tamamlanan konutlari gezen Belediye Baskani Hayri Samur, burada yaptigi konusmada, yapimi tamamlanan 96 dairelik TOKI evlerini hemserilerimize teslim etmenin mutlulugunu yasiyoruz dedi.
Yapilan konutlar sayesinde ilçenin daha güzel bir görünüme kavustugunu belirten Samur, “Konutlarin yapilmasinda yardimlarini hiç esirgemeyen basta Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün olmak üzere TOKI yetkilileri ve yüklenici firmaya tesekkür ediyorum. Konutlari almaya hak kazanan ailelere de yeni evlerinde huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum” diye konustu.
Belediye Baskani Samur, belediye olarak toplu konutlarin etrafinda çevre düzenlemesi çalismalari yapacaklarini, daha yasanilabilir ve modern sehirlesme yolunda hizla ilerleyen bir Sariveliler için, ugras vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284