Sasma, Öykü Yarismasinda 2. Oldu

Karaman Devlet Hastanesi çalisanlarindan Ibrahim Sasma, kök hücre vericisi olmanin önemine dair farkindalik olusturmak amaciyla düzenlenen `Kökten Degisen Hayatlar` öykü yarismasinda ikincilik ödülünü kazandi.

Sasma, Öykü Yarismasinda 2. Oldu

Hematolojik Onkoloji Dernegi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsaminda toplumun dikkatini çekmek amaciyla her yil farkli konularda düzenlenen öykü yarismasina bu yil kök hücre nakli yasayan hastalar, hasta yakinlari ve saglik çalisanlari katildi. Yaklasik 70 öykünün katildigi yarismada Karamanli Ibrahim Sasma’nin eseri jüri tarafindan 2. olarak seçildi.
Edebiyata düskünlügü ve kendi yazdigi siir kitaplariyla bilinen Devlet Hastanesi personeli Ibrahim Sasma; böyle bir sosyal sorumluluk projesi dâhilinde kaleme aldigi öyküsünün ödüle layik görülmesinden duydugu memnuniyeti belirtti. Ibrahim Sasma "Belki Annem de Gelir" isimli öyküsünde hem annesi kayip hem de kemik iligi nakline ihtiyaci olan küçük bir kiz çocugunun duygusal hikâyesini anlattigi söyledi.
Ibrahim Sasma ’ya ödülü, K.K.T.C. Girne Elexus Resort Otel'de düzenlenen 3. Hematolojik Onkoloji ve Kemik Iligi Transplantasyon Sempozyumu kapsaminda düzenlenen törenle takdim edildi. Ödül Törenine, birinci olan Filiz Tasdemir, ikinci olan Kevser Akin ve Ibrahim Sasma katildilar.
Yarismaya katilan 35 öykü Dernek tarafindan kitaplastirilarak kongre katilimcilarina hediye edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284