Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Okul Sporları ile Satranç Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Online Satranç Turnuvalarında derece alan öğrencilerin ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından verildi.

Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

2020–2021 eğitim öğretim yılı okul sporları minikler küçükler, yıldızlar ve gençler kategorileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen Online Satranç Turnuvalarında derece alan öğrencilerin madalyaları ile ödüllerini ve okulların kupalarını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan verdi.

Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleşen ödül törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan öğrencilerle bir süre sohbet etti. İl Müdürü Çalışkan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Okul Sporları ile Satranç Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği ve 401 öğrencinin katıldığı 2020–2021 eğitim öğretim yılı okul sporları ile 60 öğrencinin katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı turnuvasında derece alan öğrencilere madalya ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji tarafından gönderilen satranç kitapları hediye edildi.

Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284