Sayfayı Beğendiler Konser Performansını Canlı İzlediler

Küçük bir minibüsle başlayan köfte&kokoreç yolculuğunu şubeleşmeyle taçlandıran Özlem Köfte&Kokoreç Köfte sosyal medya hesabını takip edenler unutulmaz bir gece yaşadı.

Sayfayı Beğendiler Konser Performansını Canlı İzlediler

2014 yılından itibaren Makro Market Çay Bahçesi'nde butik bir işletmede hizmetlerine devam eden Özlem Köfte Kokoreç ve Gral Lokma takipçilerinin yüzü bu çekilişle güldü. Geçtiğimiz günlerde Konya İli'nde sahne alan Hakan Altun&Cengiz Kurtoğlu sahnesinde konuklarını yemekli olarak misafir ettiklerini belirten Özlem Köfte&Kokoreç ve Gral Lokma işletmecisi Nazif Kara "Şubeleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen işletmelerimizin sosyal medya hesaplarını beğeni ve yorumlarla aktif olarak kullanan takipçilerimiz arasından yaptığımız çekiliş sonrasında 6 talihlimizi yanlarında götürmüş oldukları misafirleri ile ağırladık. Hande Ataizi'nin sunumu, Hakan Altun&Cengiz Kurtoğlu canlı sahne performansına sponsor firma olarak destek verirken müşterilerimizde izleyiciler arasında yer alsın istedik.Özlem Köfte&Kokoreç ve Gral Lokma sayfamızı takip eden, etiket ve beğenileriyle bizlerle olan takipçilerimiz arasından yapmış olduğumuz çekiliş sonrasında Aycan Ermiş, 
Abdullah Polat, Gizem Tiske, Özlem Parmaksız, Özge Gökçek, Yusuf Can Akbudak isimli talihlilerimiz ve beraberindeki misafirlerimizi gecemizde konuk ettik. Kurum olarak süprizlerimiz devam edecek. Son olarak ayrıca her ay bir takipçimize yapacak olduğumuz çekiliş sonrasında 250 TL değerinde alışveriş çeki hediye diyoruz. Çekiliş ve kampanyalarımız devam edecek" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284