Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılmak üzere ilimizde bulunan Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, mezun olduğu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı

Katıldığı etkinliğin ardından Anadolu İmam Hatip Lisesine gelişinde Vali Fahri Meral ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Sayıştay Başkanı Baş, konferans öncesinde okul müdürü ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Mezun olduğu okulda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler alan Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, ziyaret sonunda konferans salonunda okul öğrencilerine hitap etti.

İmam hatip okulundan başlayan ve Sayıştay başkanlığına giden süreci ve yaşadıklarını hayatından kesitler sunarak öğrencilerle paylaşan Sayıştay başkanı Baş, öğrencilere hayata dair önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerden eğitim- öğretim aldıkları okulun önemini ve değerini iyi bilmelerini isteyen Sayıştay Başkanı Baş, ülkesine ve milletine farklı alanlarda hizmet vermeyi düşünen öğrencilerin eğitimleri süresince daima bir plan ve program dâhilinde hareket etmelerini, gelecekte olmak istedikleri yere gelebilmek ve amaçladıkları hedefe ulaşabilmek için en iyi şekilde çalışmaları gerektiğini söyledi.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ın Anadolu İmam Hatip Lisesindeki programa; Vali Fahri Meral, Sayıştay Başkan Yardımcısı Fikret Çöker, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okul müdürü, yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284