Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi

Yaklasan 30 Mart 2014 Mahalli Idareler Seçimleri nedeniyle Vali Murat Koca baskanliginda Seçim Güvenligi toplantisi yapildi.

Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi

Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Vali Murat Koca'nin yani sira Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Vali Yardimcilari Sedat Yildirim ve Mustafa Sarikaya, Ilçe Kaymakamlari, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve daire müdürleri katildi.
Toplantida, seçim öncesi alinacak güvenlik tedbirleri, siyasi partilerin yapacaklari propaganda çalismalari ile seçimle ilgili genel esaslar, Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlemis oldugu kurallar çerçevesinde ele alindi.
Vali Murat Koca toplantida yaptigi konusmada, “30 Mart 2014 tarihinde yapilacak olan mahalli idareler seçimlerinin, ilimizde güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi için çalisiyoruz. Ilimiz genelinde vatandaslarimizin rahat bir sekilde oy kullanabilmeleri için gerekli tedbirleri aliyoruz. Amacimiz vatandaslarimizin seçme ve seçilme hakkini güvenli ve rahat bir ortamda kullanmasini saglayarak, Mahalli Idareler Seçimlerini sorunsuz bir sekilde tamamlamaktir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284