Sehir-Insan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kisilikler Projesi Paneli Yapilacak

Il Kültür ve Turizm Müdürlügü’nce 22 Ekim Persembe günü saat 14.30’da Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlügü Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi 1 Nolu Konferans Salonunda “Sehir-Insan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kisilikler Projesi” kapsaminda bir panel düzenlenecek.

Sehir-Insan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kisilikler Projesi Paneli Yapilacak

Paneli KMÜ Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ögretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Alaattin Uca yönetecek. KMÜ Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Arastirma Görevlisi Aytunç Ilker ve ögretmen Osman Ülkümen’in konusmaci olarak katilacagi panelin açilisinda Il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Adem Akçay’da bir konusma yapacak.
Il Kültür ve Turizm Müdürü Adem Akçay, “Bakanligimizin üstlendigi ödev ve misyon çerçevesinde yeni neslin tarihini, kültürünü bilerek degerlerimize sahip çikmalari, gençlerin ilgisini çekerek rol model olacak degerlerimizin hatirlatilmasina ve anlatilmasina katki saglayacak “Sehir-Insan Medeniyet Köprüsü; Örnek Kisilikler” projesinin kamuoyuna aktarilmasi amaciyla panel düzenlenecektir. Panele ilgi duyan tüm Karamanlilari bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284