Sehir Merkezine Bir Damla Bile Düsmeyen Yagmur, Organizede Sel Oldu

Karaman’da aniden bastiran saganak yagis nedeniyle karayolunda mahsur kalan araçlara yardim için bölgeye gittigi sirada sele kapilan polis ekibi, aracin camindan çikartilarak kurtarildi.

Sehir Merkezine Bir Damla Bile Düsmeyen Yagmur, Organizede Sel Oldu

Olay, aksam saatlerinde Karaman-Eregli Karayolu’nun Organize Sanayi Bölgesi girisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aniden bastiran saganak yagis nedeniyle bazi araçlarin yolda biriken suda kaldigi polise bildirildi. Su birikintisi olan yere kontrol etmesi için Karaman-Eregli karayolunda görevli Bölge Trafik Sube Müdürlügü’ne bagli ekip yönlendirildi. Bölgeye giden ekip, seyir halindeyken biranda sele kapildi. Sel nedeniyle araç içerisinde mahsur kalan 2 polis memuru hemen yardim istedi. Bölgeye çok sayida polis ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Iki polis memuru, içi suyla dolmaya baslayan araçtan çevreden yetisen vatandaslar ve olay yerine gelen ekipler tarafindan aracin camindan çikarilarak kurtarildi.
Sel nedeniyle 2 saat ulasima kapanan Karaman-Eregli Karayolu itfaiye ekipleri ile Organize Sanayi Bölgesi’ne ait is makinelerinin yardimiyla tekrar açildi. Içi su dolarak arizalanan polis ekip arabasi ise çekici ile olay yerinden çekildi. Emniyet Müdürü Mehmet Sahne de olay yerine giderek bilgi aldi. Yolda kala diger araçlar da yolun kenarina çekildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284