`Sehirler Ve Kültürler` Projesine Basvurular Basladi?

Gençlik ve Spor Bakanligi`nin hayata geçirdigi `Sehirler ve Kültürler` projesi kapsaminda yurdun dört bir yanina misafir olacak 25 bin gencin farkli kültürlerle tanisarak, akranlariyla diyaloglarini arttirmasi bekleniyor.

 `Sehirler Ve Kültürler` Projesine Basvurular Basladi?

Temmuz, Agustos ve Eylül aylari içerisinde gerçeklestirilecek seyahatlerden, 14-24 yaslarindaki gençler ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Proje ile genç bireyler arasinda hosgörü ve diyalogun arttirilmasi, gençlerin farkli cografi bölgelerde yasayan akranlariyla tanismalari, kaynasmalari ve kültürel alisveriste bulunmalari amaçlaniyor. Program 3 gece 4 gün sürecek ve katilimcilar Gençlik ve Spor Bakanligi'na bagli faaliyetlerini sürdüren yurtlarda konaklayacak.

Adana, Adiyaman, Amasya, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Çanakkale, Diyarbakir, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Isparta, Istanbul, Izmir, Kahramanmaras, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevsehir, Samsun, Sinop, Sivas, Sanliurfa, Trabzon ve Van illeri, Agustos ve Eylül aylarinda da devam edecek olan projeye ev sahipligi yapacak.
Programa, katilmak isteyen gençler, basvurularini sehirlervekulturler.gsb.gov.tr adresinden yapabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284