Sehit Aileleri: Biz Asla Eli Kanli Teröristlerle Ayni Masada Bulunmayiz”

Hükümet tarafindan görevlendirilen Akil Insanlar Iç Anadolu Bölgesi heyeti ilimize yaptigi ziyarette umduklari ilgiyi bulamadilar.

Sehit Aileleri: Biz Asla Eli Kanli Teröristlerle Ayni Masada Bulunmayiz”

Heyete en büyük tepkiyi ilimizde bulunan Sehit Aileleri Dernegi üyeleri gösterdi. Dernek Baskani Mustafa Bayad, gazetemize gelerek yazili bir açiklamada bulundu.
Bayat, “15 Nisan Pazartesi günü sözde akil adamlar Karaman’a gelip çözüm sürecini anlatmislar. Sehit aileleri dernegine haber verilmeden sadece bir aileyi ziyaret etmisler. Saniyoruz ki bu aileyi göstererek bizim de sürece destek verdigimizi söyleyecekler. Biz sehit aileleri olarak bu sürecin karsisindayiz. Otuz bin kisinin katili Imrali canisini bir baris elçisi gibi gösterip aklamaya çalisanlari, bu toplantiya katilip destek verenleri, sözde akil adamlari asla affetmeyecegimiz gibi günü gelince onlara en agir cezayi verecegiz Eline sehit kani bulasmis olanlarin elini yikamaya çalisanlar, bu dünyada olmasa bile ahirette bu sehitlerin kaninda bogulacaklardir. Tüm Karaman halki bilmelidir ki; biz asla eli kanli teröristlerle bir masada bulunmayiz bulunanlari da affetmeyiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284